Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Circuitul performanței

Data difuzării: 17 februarie 2019
În această ediție, echipa de marketing a BASF prin Mircea Chetrone, ne propune să asistăm la o "cursa contra cronometru", pe circuitul de formula 1 - circuitul performanței în AgriBusiness. Echipa aliniază la start 9 produse performante, noi le-am aplaudat și am băut șampania la final. Cultura pe care am pus accent în această ediție este cultura de grâu. Dacă am fi tratat grâul cu Systiva, am fi avut o cultură mai sănătoasă și mai dezvoltată în acest an? Ne răspunde Ana Maria Pascariu - membrul echipei BASF.
Este România "grânarul Europei"? Avem calitate sau cantitate? La toate acestea dar și mai mult ne răspunde Valeriu Tabară, fost ministru.
Noutatea absolută a fost însă anunțul intrării BASF pe segmentul de semințe de rapiță și legume, iar Marius Stanciu răspunde întrebărilor noastre despre aceste noutati. Simpozionul a marcat totodată și lansarea a trei noi hibrizi de rapiță, dintre care doi de tip Clearfield: InVigor 1165, InVigor 1266 CL și InVigor 1166 CL.
Mario Tomsic - noul country manager Basf Agricultural Solutions România ne dezvăluie, la început de mandat, planurile companiei pentru următoarea perioadă.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555