Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Actualitatea agricolă

Data difuzării: 21 aprilie 2019
Începutul anului agricol 2019 este unul mai dificil decât eram obișnuiți, unul nemaîntâlnit cel puțin în ultimii 10 ani. Seceta a afectat majoritatea culturilor semănate în toamnă. Cum se prezinta grâul, orzul, rapița? Se mai poate îndrepta ceva?
Ioan Enoiu - fondator al companie Naturevo, anunță lansarea programului de "salvare a recoltelor", un program care propune fermierilor câteva produse din portofoliul companiei, ce pot ajuta la revigorarea situației din câmp, dar nu promite miracole în absența apei. Elena Leaotă - directorul de strategii al companiei, atrage atenția asupra numărului mare de substanțe active și produse care dispar de pe piață. Florian Lazăr - directorul tehnic al Naturevo, prezintă 2 din cele 3 produse introduse recent în portofoliul companiei. Transformer și Prev-Am sunt cele prezentate în acestă ediție, dar nu mai puțin interesant este produsul Argint-Evo.
Rubrica "E vremea mașinilor", îl are ca gazdă pe Radu Meșină, cel care ne propune să aruncăm o privire asupra semănătorii Premia 4000.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555