Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Agricultura la bursă

Data difuzării: 14 iulie 2019
Mereu m-am întrebat: dacă nu sunt fermier, nu am pământ, nu sunt acționar la vreo companie agricolă, dar vreau să câștig din acest domeniu de viitor, ce fac? Azi am un răspuns: investesc la Bursă!
"Corteva a devenit începand cu 1 iunie, companie independentă, listată la Bursă, cea mai mare companie axată doar pe domeniul agricol, în care poți investi", ne spune Maria Cîrjă.
Comparația dintre câmpurile în care am filmat și cele din zona Călărași o face Iolanda Craiu, fermier care a avut ghinionul să fie lovit de grindină. Se mai poate repara o astfel de cultură și cu ce produse?
Pregătim combinele de recoltat rapița și semanatorile pentru următoarea campanie, sperând că fermierii care au întors rapița mai au curajul de a o semăna, după 2 ani dificili, în care aceasta a fost întoarsă pe mari suprafețe.
Corteva prin Cosmin Ciobotaru ne spune să semănăm în continuare, fără frica banilor pierduți pe sacii de semințe, prin programul unic în Europa, asumat de echipa Corteva.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555