Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Campania agricolă

Data difuzării: 4 august 2019
Perioada de recoltat a cerealelor s-a încheiat, dar munca în câmp continuă. Cea mai bună perioadă de prelevare și analiza a probelor de sol este cea de după recoltarea culturii. Este necesară o perioadă de cel puțin 3 luni de la ultima fertilizare, înaintea prelevării probelor de sol.
S-a demonstrat că 40-60% din sporul total de recoltă se datorează îngrășămintelor. Din acest motiv este foarte important ca acestea să fie aplicate conform aprovizionării solului și a necesității culturii din parcela respectivă. Serviciul de agricultură digitală Rhiza, dezvoltat de grupul de firme Redoxim-Confert, ajută fermierii să cunoască solul din fermă. Acesta se bazează pe imaginile satelitare SOBREL pentru a obține zone de management cât mai precise în cadrul fiecărei parcele. Am adus în emisiune specialiștii acestei companii, Valerian Iștoc și Mădălin Turcu, care dezvolta temele despre care am vorbit mai sus.
Cea de a doua parte a emisiunii am dedicat-o florii soarelui. Fabrica Prutul din Galați este interesată să achiziționeze floarea soarelui hi-oleică, de la fermierii din România, fermieri înscriși, sau nu, în clubul Hi-oleic inițiat de companie în urmă cu aproximativ un an. Aflăm de la Claudiu Spiridonescu motive suplimentare de cultivare a florii soarelui.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555