Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Să fie ploaie

Data difuzării: 10 mai 2020
Doamne ajută să vină ploaia! Aceasta este rugăciunea tuturor fermierilor, dar mai ales a celor din sud-estul țării. Nu poți face agricultură fără ploaie! Și cei care au dat drumul irigațiilor se roagă să vină ploaia.
Am încercat și încercăm să scoatem apa din pământ, din piatră seacă, cum se spune. Apa este o resursă epuizabilă, și atunci te întrebi dacă nu se poate scoate apa și din cer.
Un interviu cu Gheorghe Căunei Florescu, director Autoritatea pentru Administratea Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor, și fermierul Ionuț Lungoci, din zona Dobrogei, în care am dezbătut situația de cercetare a unui nou sistem de sporire a nivelului precipitațiilor.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555