Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Viața la fermă

Data difuzării: 31 mai 2020
În această ediție a emisiunii Euroferma suntem invitați la ferma domnul Ionuț Constantin Olteanu. Considerăm că experiența unui astfel de fermier poate fi un exemplu și pentru ceilalți. Este un an dificil și fiecare zonă a avut problemele ei. Aflăm astăzi ce s-a schimbat în tehnologie și în ferma domnului Ionuț Olteanu, odată cu schimbările climatice.
Problema furtului în agricultură este una destul de veche și foarte greu de reglementat. Aceeași problemă o întâlnim și în ferma din Slobozia a fermierului Dragoș Soare.
În urmă cu două săptămâni vorbeam de tratamentele pentru floarea-soarelui. Pentru primul tratament BASF recomandă Retengo, iar pentru cel de-al doilea tratament compania recomandă Pictor. De ce am alege Pictor ne spune Liviu Chira, specialistul companiei BASF.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555