Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Specialistul solului

Data difuzării: 8 noiembrie 2020
8RX - Acesta este "numele de cod" dat tractorului de la John Deere intitulat și "Specialistul solului". Lansat recent pe apă, va lucra terenurile grele din România. De ce șenile și nu roți? Este mai eficient sistemul șenilat? Sunt întrebări la care raspunde Marian Grigore - specialistul de produs al companiei Ipso Agricultură România.
Este timpul să testăm și noii hibrizi de floarea soarelui ai companiei BASF. După ce am vorbit de hibrizii de rapiță, de anul acesta, compania a adăugat în portofoliu noi produse.
După LORIS și COLORIS urmează : ALURIS, ACORDIS și DRACARIS. Sunt hibrizi testați și adaptați terenurilor din România pe care Marius Stanciu îi aduce în atenția fermierilor.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555