Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Agricultura are viitor

Data difuzării: 15 noiembrie 2020
Avem nevoie de tineri în agricultură! Am abordat acest subiect de mai multe ori, și atunci când am vorbit despre marile familii europene cu afaceri în agricultură, și alături de fermierii din România.
De cele mai multe ori când ne gândim la tânara generație avem tendința să-i condamnăm că nu sunt destul de implicați, că nu socializează, că stau prea mult pe telefon sau pe calculator. Am căzut și eu în această capcană, dar câțiva tineri mi-au arătat că greșesc.
Tinerii pot prelua afacerile familiilor lor, tinerii au răbdare și sunt capabili să obțină fonduri europene, tinerii nu pierd vremea pe internet ci se informează. Programul Agricover - Tineri lideri pentru agricultură - ne aduce în atenție 10 tineri care au câștigat bursele puse la dispoziție și ne-au transmis mesajul cel mai de preț: România are viitor frumos.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555