Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Oportunități și decizii

Data difuzării: 14 martie 2021
Un eveniment care trebuia să aibă loc la Zweibrucken - Germania, s-a mutat și s-a transformat într-o întâlnire restrânsă cu fermierii la Craiova.
Pandemia a împiedicat fermierii să ajungă la fabrica de combine John Deere , dar nu a împiedicat combinele să ajungă la fermierii români.
Ce au dorit să transmită la această întâlnire, aflăm de le Ștefan Țicău și Călin Adrian pe care Valentina Stănculescu, i-a intervievat la Craiova cu ocazia COMBINE CAMP desfășurat la sediul IPSO.
În ciuda dificultăților legate de despăgubirile pentru seceta de anul trecut, fermierii își vor continua activitatea. Ce noutăți are în portofoliu CORTEVA Agriscience pentru semințe și pentru produse de protectia plantelor, aflăm de la Maria Cîrjă.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555