Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
title
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Agricultura continuă, partea 2

Data difuzării: 28 martie 2021
Pe 23 februarie 2021 New Holland Agriculture a organizat o conferinţă de presă online pentru a face cunoscută strategia companiei, dar şi oferta de produse pentru acest an. Noutăţile prezentate au acoperit toată gama de produse: tractoare, combine, prese de balotat, încărcătoare frontale şi echipamente agricole. Preşedintele companiei, Carlo Lambro, a susţinut evenimentul şi a invitat specialiştii de produs pentru a oferi detalii tehnice.
IN MEMORIAM - MIRCEA CHETRONE
O veste tristă a îndurerat agribusiness-ul românesc. Optimist și plin de speranță, dr. ing. Mircea Chetrone, fost cadru didactic la disciplina Fitotehnie, Facultatea de Agronomie din cadrul USMAV Iaşi și Marketing Manager al companiei BASF România, a pierdut lupta cu virusul nemilos, Covid-19, plecând nedrept şi mult prea devreme spre o lume mai bună. Difuzăm în această ediție unul din cele mai frumoase momente realizate împreună.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555