Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

2021 cu speranțe

Data difuzării: 6 iunie 2021
Am întâlnit și fermieri fericiți se putea intitula pe larg această ediție. La Botoșani acolo unde Agroconcept a deschis al 15-lea sediu, în cel de al 5-lea an al existenței lor, am întâlnit fermieri pentru care 2020, nu a fost un an dezastruos. Acolo unde ploaia a ajuns, la timp, producțiile și prețurile au fost satisfăcătoare.
Sergiu Andriesei este responsabil de “mersul” combinelor și tractoarelor New Holland în zona Botoșani. Apariția în premieră a tractorului T8 Genesis nu a trecut neobservată; iar Daniel Florici se bucură să îl testeze chiar și în sediu, alături de Bogdan Ciobanu specialistul companiei Agroconcept. Vadislaw Petriceac și Toader Radu sunt fermierii cărora le mulțumesc pentru prezența optimistă din această ediție.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555