Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Profesioniștii rapiței

Data difuzării: 1 august 2021
Cine a zis că evenimentele din câmp sunt previzibile și monotone însemnă că nu a fost la evenimentul "Profesioniștii Rapiței", organizat de Saaten și Rapool. Hai să ne jucăm împreună, cu rapița și tehnologia, par să spună organizatorii, și nu pe calculator ci în câmp, în condiții reale. Fermierii au avut ocazia să facă ce tehnologie au dorit, testând hibrizii din genetica Rapool - crescând sau scăzând tehnologia (pe banii altuia). La final premiile au fost acordate pe baza rezultatelor de eficiență. Tehnologiile aplicate au avut prețuri de la 2158 până la 3035 ron/ha. Cine a câștigat?
Intriga apare pe sfârșit, când momentul recoltării aduce 2 combine pe teren... că așa-i în fermă, și 6 câstigători în loc de 3... că așa-i în viață. Printre "concurenți" sunt și Gheorghe Lămureanu și Daniel Gheordunescu intervievații nostri, iar din partea organizatorilor explică regulile “jocului'' Alina Petrea și Mihai Mirițescu.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555