Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Angajamente în agricultură

Data difuzării: 5 septembrie 2021
V.A. Intertraining Austria, acționarul principal al companiei NHR Agropartners, investește în continuare în sedii și în agricultura din România.Zona Constanța a fost aleasă în urmă cu câțiva ani, ca loc în care să fie construită o nouă filială a companiei, spune Anamaria Damian, deoarece este o zonă cu fermieri serioși muncitori și fideli brandului.
Doamna Monika Puiu, fost director al acestei companii, a avut un vis despre cum ar arăta acestă locatie, iar realizarea finală, depaseste asteptarile.
Despre anul 2021 se va vorbi de acum încolo ca an de referință pentru polica Europeană. România și-a depus pe 31 mai planul prin care solicită 14,3 miliarde de euro în subvenții și 15 miliarde de euro sub formă de credite, dar planul nu i-a fost încă aprobat. Cum se vede acest plan la BRUXELLES ne avertizează Europarlamentarul Carmen Avram, într-un episod din seria transmisiunilor EU esti TU.
Care sunt principalii hibrizi de floarea-soarelui din portofoliul Corteva, cu care compania se poate mândri, aflăm de de la Andrei Ciocoiu, reprezentant al companiei.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555