Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Erbicidarea de toamnă

Data difuzării: 10 octombrie 2021
Nu lăsa pe primăvară ce poți face toamna se putea intitula această ediție, dar noi am numit-o simplu erbicidarea de toamnă.
Agricultura este o artă, ai putea să spui atunci când bei un pahar de vin excelent. Este un joc de noroc în care e posibil să câștigi sau să pierzi, dar este jucat cu răbdarea și cu banii fermierilor. Este însă și o luptă nedreaptă cu factorii meteo, cu buruienile și bolile greu de controlat.
Ce au fermierii la îndemână? Cercetarea. Giganții industriilor din domeniul agricol alocă sume uriașe, pe zi, pentru produse și tehnologii care să facă față acestor provocări climatice.
Astăzi vorbim despre erbicidarea din toamnă, o tehnologie recent utilizată în România, alături de Cosmin Viziru și Stanca Necula, Marius Botea, Alexandra Petcuci, Adrian Ionescu, Claudiu Spiridonescu, Costin Telehuz și Valerian Iștoc.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555