Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Am continuat dialogul nostru cu fermierul Bogdan Soare, început în ediția precedentă. Am adăugat, de această dată, opiniile a trei dintre partenerii noștri: Agrii prin CEO-ul său, Monalisa Ungureanu, Corteva Agriscience prin directorul de marketing Maria Cîrjă și Ipso Agricultură prin directorul general Arnaud van Strien.
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Agricultura în familie

Data difuzării: 7 noiembrie 2021
Ediția cu numărul 44 a emisiunii EUROFERMA este realizată la EIMA, târgul de mașini și utilaje agricole din Bologna. Am descoperit că din 1400 de expozanți peste 1000 sunt firme afaceri de familie care au crescut și rezistă încă în Italia.
Falc este una dintre aceste companii al cărui CEO l-am întâlnit la expoziție, Paulo Zama. Afacerea a început in anii ’60 și am avut timp pentru a vizita această fabrică. Probabil că cea mai coerentă abordare a pieței românești este prin afaceri de familie. Alături de Marius Mitra, reprezentantul Falc în România, am avut ocazia să vorbim cu mai mulți distribuitori care sunt la rândul lor afaceri de familie: doamna Loredana Marinescu - CESIVO, Craiova, cu Puiu Andronache - Techfarm Agro.
Surpriza cea mai mare ne-a fost oferită de fermierii care au venit să viziteze acest târg Nicusor Urziceanu si Contantin Petrisor, la care am putut deslusi o prietenie ce leagă acești fermieri asemănătoare relațiilor familiale despre care vorbeam inițial.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555