Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Asociația Producătorilor de Porumb din România își lărgește echipa

porumb-5
APPR este in plina perioada de recrutari pentru a consolida activitatile actualei echipe executive . Alaturi de membrii Consiliului Director , fermieri implicati direct in actul decizional, echipa actuala formata din 5 persoane se va largi anul acesta.

Incepand cu luna martie, echipei APPR i se alatura un profesionist cunoscut, doamna Cristina CIONGA, care a acceptat postul de « Consilier pentru relatii guvernamentale si cooperare externa ».
Cu o experienta de peste douazeci si cinci de ani in politici agricole, Cristina Cionga a lucrat atat in sectorul public, cat si in cel privat, fiind, pe rand, cercetator la Institutul de Economie Agrara al Academiei Romane (1992-1995 si 1999-2001), consultant pentru politici agricole al Bancii Mondiale in programul de Ajustare Structurala a Sectorului Agricol (ASAL), secretar general al Ministerului Agriculturii si Alimentatiei (1997-1998), analist senior al Serviciului Agricol Extern din cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti, director afaceri externe pentru Romania si Bulgaria al firmei Monsanto si, in ultimii aproape sase ani, director afaceri publice si guvernamentale pentru Europa Centrala al companiei DuPont Pioneer.
Absolventa a Facultatii de Cibernetica Economica din cadrul ASE Bucuresti, a obtinut un master in economia resurselor agricole la Institutul de Studii Mediteraneene Avansate din Chania, Grecia, si apoi a beneficiat de burse pentru cursuri post-universitare la Kennedy School of Government/Universitatea Harvard si School of Foreign School Service a Universitatii Georgetown din Washington.
“Prin cooptarea sa in echipa, APPR se dezvolta in mod organic, asa cum si-a propus de la inceput, dorind sa fie o voce din ce in ce mai prezenta si mai articulata in arena publica, sa se angajajeze, alaturi de ceilalti parteneri, intr-un dialog responsabil in vederea gasirii unor solutii robuste si eficiente din punct de vedere tehnic, economic si social pentru sectorul agricol national si european.» Alina CRETU, Dir. Executiv APPR.

APPR (Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania) este o asociație profesională formata din producatori agricoli, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. APPR reprezinta interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membri și catre organizațiile profesionale ale fermierilor din România.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus