Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

APIMAR sprijină o nouă viitoare generație de mecanici agricoli prin învățământul profesional de stat în sistem dual

mecanic-agricol-1
Și în acest an APIMAR prin efort comun al membrilor săi – Agrialianța, AgroConcept Impex, General Leasing, NHR Agropartners, Titan Machinery continuă, prin înființarea unei noi clase, proiectul de învățământ profesional de stat în sistem dual cu specializarea Mecanici agricoli în cadrul Colegiului Tehnologic “V. Harnaj”, în sectorul 1, București.

În perioada 15 - 21 iunie au avut loc înscrierile și selecția candidaților pentru învățământul profesional de stat în sistem dual. La finalul perioadei de selecție membrii APIMAR implicați în proiect au selectat un numar de 17 elevi pe care îi vor sprijini și îndruma pentru a deveni mecanci agricoli. Sprijinul oferit fiind atât financiar, prin asigurarea a trei mese pe zi, cazare în căminul Colegiului și o bursa de 200 lei lunar, cât și material prin oferirea posibilități de a face practică în service-urile proprii sub îndrumarea atentă a unui tutore de practică.

În acest an elevi provin din toate zonele țării fiind elevi și din județele Satu Mare, Constanța, Suceava, Teleorman, Iași, etc. Peste 50% dintre elevii selectați au media notelor din clasele 5-8 peste 8, iar domeniul utilajelor agricole fiindu-le foarte apropiat având cunoștințe practice atât în utilizarea cât și întreținerea utilajelor agricole.

Pentru mai multe informații, persoana de contact din partea APIMAR este dl. Mihai IVAȘCU – Director Marketing, tel: 0727-739.308, e-mail: office@apimar.eu.


Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus