Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Alături de tine

Data difuzării: 13 mai 2018
În luna aprilie a anului 2018, echipa NHR Agropartners, deschide noi filiale în Botoșani și în Bacău, din dorința de a fi mai aproape de fermieri. Acest an este unul memorabil, cu atât mai mult cu cât producătorul Deutz-Fahr, recompensează rezultatele companiei cu tractoare în culori speciale, lucru care se întâmplă pentru prima oara în istoria NHR dar și în istoria Deutz-Fahr.
Fermierii întâlniți la acest eveniment au fiecare povești diferite. Stredie Marinel este primarul din Cristinești - Botoșani care știe că e mai bine fruntaș în satul tău decat codaș la oraș, și asta face.
Răzvan Cazacu este constructorul care investește în agricultură și aduce în ferma sa primele de 60 animale din rasa Angus. Noi am spus că are curaj, domnia sa spune că are speranță, ambiție, și după ani în care a studiat acest domeniu este gata de drum.
Doamna Monika Puiu și Florin Neacșu sunt gazdele acestei emisiuni și amfitrionii celor 2 reușite petreceri prilejuite de aceste inaugurări.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555