Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Ziua Grâului la Diosig

Data difuzării: 15 iulie 2018
La începutul lui iunie, la Diosig, cei trei mari distribuitori ai zonei - Agroind Cauaceu, Promat Tășnad și Agrotex Carei - au organizat o expoziție în câmp la care au participat peste 800 de fermieri și oficialități, în frunte cu ministrul agriculturii, Petre Daea.
Ca în fiecare cei unsprezece ani, Mihai Budai - agronomul lui Agroind Cauaceu, împărtășește din experiențele unice ale anului agricol 2017/2018, iar plăcerea cu care o face ne-a amintit de evenimentele de anvergură care se organizau în Insula Mare a Brăilei. Anul acesta a fost un an în care domnia sa a pus accentul pe necesitatea încorporării de sulf pe lângă elementele clasice din NPK-uri, lucru întărit de Călin Pop - country manager Borealis care aduce aceste produse pe piața românească.
Emisiunea ar fi incompletă fără intervențiile Dalianei Ast - director național de vânzări Nufarm - care ne face cunoștintă cu noile produse intrate în portofoliul Nufarm ca urmare a schimbărilor din piața pesticidelor și a Aneimaria Pascariu - manager produse pentru păioase de la BASF, care scoate în evidență rolul produselor Systiva și Priaxor.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555