Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Rapiță și floare la raport

Data difuzării: 29 iulie 2018
În această ediție vorbim împreună cu echipa Corteva despre problemele din acest an întâlnite în cultura de rapiță. Pare banal și foarte uzitat, dar când adaugi acestor discutii și un context atipic cum ar fi locul de desfășurare - răcoarea și liniștea din Crama Viișoara, fermierul gazdă Albu Gheorghe, fermier care a întors în acest an toată cultura de rapiță, și în contextul interzicerii neonicotinoidelor, deja cred că stârnește interesul.
Jean Ionescu - Country manager - Corteva, ne îndeamnă să cultivăm rapița fără pierderi și explică programul de marketing pentru acest an și condițiile de recuperare a piederilor în cazul în care rapița din diverse motive trebuie întoarsă. Andrei Coicoiu reușește să câștige audiența și să explice clar mesajele echipei. Profesorul Horia Hălmăjan este mediatorul avizat și imparțial al acestei întâlniri.
În partea a doua a emisiunii am realizat un interviu cu Claudiu Spiridonescu - directorul comercial al Prutul S.A. despre apropiata și promițătoarea cultură de floarea soarelui, anunțând începerea de achiziții pentru acestă cultură.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555