Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Provocările din vie

Data difuzării: 12 august 2018
Anul 2018 se menține în continure un an cu multe probleme. Vremea provoacă și lasă fără soluții mulți agricultori din toate domeniile.
Pentru viticultură, compania Basf a lansat anul acesta 3 produse: Delan Pro, Soriale LX și Sercadis. Care sunt condițiile pentru instalarea manei și făinării ne spune Robert Băicoianu, iar care sunt soluțiile ne răspunde Georgiana Bebeșelea, ambii specialiști în dezvoltarea pruduselor viticole ai companiei BASF.
Crama Budureasca, gazda emisiunii, produce în mare parte vinuri premium. Inginerul viticol Nelu Cojocaru destăinuie viziunea sa asupra îngrijirii și obținerii unui vin de calitate superioară. Se poate ține o vie curată cu produsele unei singure companii? Este întrebarea la care răspunde cu sinceritate Robert Băicoianu.
De curând Crama Budureasca a achiziționat o combină de recoltat struguri Pellenc și acesta este subiectul părții finale a emisiunii. La întrebările legate de mașina Pellenc ne răspunde Gabriela Dumitru din partea Companiei IPSO Agricultură, care și-a adăugat recent în portofoliu acest brand.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555