Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Școala fără șomeri

Data difuzării: 30 septembrie 2018
Anul trecut APIMAR iniția un proiect pentru formarea unei generații de mecanici agricoli, în București, la liceul V. Harnaj, acolo unde Felicia Stroe, a înțeles sistemul de funcționare al învățământului dual cât și nevoia companiilor de a avea forță de muncă calificată.
Anul aceste proiectul continuă, chiar dacă nu cu la fel de mult entuziasm. Emisiunea este o pledoarie a sloganului "Dacă vrei poți". Intervievații mei: Arnaud van Strien - director general IPSO, Ricky Stein - presedinte cons. adm. AGROCONCEPT, Monika Puiu - dir. gen. NHR AGROPARTNERS, sunt expați, ce conduc companii multinaționale în România și spun că dacă ai răbdare, nu sari etape și te hotărăști ce vrei "POȚI". Mihai Ivașcu - director APIMAR și coordonatorul acestui proiect știe avantajele copiilor și ale companiilor implicate, dar știe și cât de puțin se implică autoritățile locale în sprijinirea acestor copii.
"Copiii din aceste licee vor purta la final acea brațară de aur care este meseria ... noi îi primim cu brațele deschise pe acești tineri pe care îi sprijinim să devină mecanici agricoli" spune, Ana Maria Damian "succesoarea" doamnei Monika Puiu la conducerea NHR Agropartners.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555