Euroferma emisiune de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Stiri agricultura. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole, stiri agricole.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 129
Stacks Image 131
Curs valutar
Newsletter
Stacks Image 132
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
FARMPET
Stacks Image 133

Emisiuni Euroferma

Emisiunea de agricultură Euroferma este difuzată pe canalele de televiziune Național 24 Plus și Favorit TV.
Stacks Image 134
Stacks Image 135
Stacks Image 136
Difuzare
Reluare
Duminica la ora 15:00.
Sâmbăta la ora 10:00.
Duminica la ora 13:30.
Sâmbăta la ora 10:30.
Selectati mai jos anul, apoi dați clic pe imagine pentru a urmări emisiunea. Vizionare plăcută!
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
Stacks Image 137
Emisiuni 2022
Stacks Image 138
Emisiuni anterioare
Stacks Image 139
Emisiuni 2021

Pulverizare inteligentă, partea 2

Data difuzării: 15 mai 2022
Emisiune-19-2022---Pulverizare-inteligenta-partea-2---HD-1080-25p
Tema: Am continuat în această ediție vizită la fabrica Toselli din Italia, unde împreună cu proprietarul și Marius Mitra, reprezentantul companiei în România, am analizat utilajele de erbicidat din toate unghiurile. Partea a doua a emisiunii am dedicat-o partenerului Claas care a lansat online configuratorul utilajelor sale pentru România, dar și prezentării semănătorii Preceea de la Amazone.

Pulverizare inteligentă

Data difuzării: 8 mai 2022
Emisiune-18-2022---Pulverizare-inteligenta---HD-1080-25p
Tema: Toți fermierii știu că momentul de aplicat tratamente este cel care asigură profitul. Despre acest lucru vorbim în această ediție a emisiunii, alături de partenerii de la Toselli, producător italian de mașini de erbicidat cu patente unice în piața europeană. Marius Mitra, reprezentantul în Romania al producătorului italian, și Marco Toselli, proprietarul afacerii aflat la a treia generație de dezvoltare, ne-au explicat cele mai importante caracteristici ale produselor pe care le-am văzut în fabrica de la Bologna.

Agricultura conservativă

Data difuzării: 1 mai 2022
Emisiune-17-2022---Agricultura-conservativa---HD-1080-25p
Tema: În emisiunea noastră, de ceva vreme, punem accent pe agricultura conservativă sau cea cu impact mic asupra solului. Pentru a merge pe această cale, toate verigile tehnologice și mecanice trebuie readaptate, dacă doriți să mergeți pe această cale. Acum a venit timpul utilajelor de prelucrat solul înainte de semănat. Astfel, am fost în Italia la fabrica Pasto Agricultura și am stat de vorbă cu proprietarul afacerii, Francesco Pasto. Ne-a ajutat în demersul nostru, Marius Mitra, reprezentantul dealerului român care aduce în țară produsele Pasto.

Dedicați pământului

Data difuzării: 24 aprilie 2022
Emisiune-16-2022---Dedicati-pamantului---HD-1080-25p
Tema: De la experiența unui investitor străin pe pământurile românești, Jim McCarthy, la cea a unui agronom nativ, Ionuț Bărbulescu, am surprins abordări dedicate pământului: unul este aplecat asupra lucrărilor minime și conservative, în timp ce altul se “luptă” cu dăunătorii florii soarelui.

Agricultura inteligentă și soluțiile ei

Data difuzării: 17 aprilie 2022
Emisiune-15-2022---Agricultura-inteligenta-si-solutiile-ei---HD-1080-25p
Tema: Managementul unei ferme eficiente nu mai poate fi gândit în afara tehnologiilor IT. Procesele repetitive și evidența tuturor activităților nu mai poate fi ținută în frâu fără aplicații specializate. BASF este unul din jucătorii serioși în această piață a soluțiilor IT inteligente oferite fermierilor, dincolo de produsele folosite în teren: Agrivi, Xarvio și AgAssist. Apoi, în partea a doua a emisiunii, doi buni prieteni fermieri vorbesc relaxat despre o mulțime de probleme curente sau cu bătaie lungă, asupra managementului fermei.

Tehnologie avansată

Data difuzării: 10 aprilie 2022
Emisiune-14-2022---Tehnologie-avansata---HD-1080-25p
Tema: Un nou sezon agricol tocmai începe, ceea ce înseamnă că avem nevoie de semințe, tratamente și utilajele pregătite să facă față conditților din câmp. Din acest motiv, în prima parte a emisiunii, partener nostru IPSO Agricultură, prin vocea lui Bogdan Aancuței, aduce în atenția fermierilor programele de mentenanță a utilajelor din fermă.
În partea a doua a emisiunii, partenerii de la Corteva, Maria Cîrjă, Florin Guloi, Adrian Ionescu și Alexandra Petcuci, au adus în discuție tehnologia florii soarelui, de la sămânță la recoltat.

Surse și resurse

Data difuzării: 3 aprilie 2022
Emisiune-13-2022---Surse-si-resurse---HD-1080-25p
Tema: Recent a fost lansată în piața românească compania ICL, specializată pe soluții de fertilizare pentru o gamă vastă de culturi. Mulțumesc lui Ștefan Borșos și colegilor săi din boardul internațional pentru interviuri: Franz Prieschl, Elad Aharonson și Artem Rosliakov.
La finalul acestei ediții, discutăm cu Claudiu Spiridonescu, director de vânzări Prutul SA, despre asigurarea necesarului de semințe și inputuri pentru agricultură.

Solul, un ecosistem

Data difuzării: 27 martie 2022
Emisiune-12-2020---Solul-un-ecosistem---HD-1080-25p
Tema: Sunt multe dăți în care i-am avut ca intervievați pe invitații mei de astăzi. Și a ieșit bine de fiecare dată. Bogdan Soare este un fermier care nu mai are nevoie de nicio prezentare, am băut multe cafele împreună, motiv pentru care mânați de ideea de a da mai departe, el oferă câteva cafele lui Dragoș Costin Telehuz.
Sunt însă multe lucruri care se spun între fermieri. Sunt și mai multe lucruri care se spun între doi fermieri prieteni.

Povești cu vinuri românești

Data difuzării: 20 martie 2022
Emisiune-11-2022---Povesti-cu-vinuri-romanesti---HD-1080-25p
Tema: A VII-a ediție a concursului “Povești cu vinuri românești” organizat de BASF a fost un regal în care s-au împletit jocul actoricesc, scenariul și rețeta de îngrijire a viței de vie. De această dată, roboțelul Robert Băicoianu a livrat pasionaților de viță de vie soluția ideală pentru menținerea unei plantații sănătoase.

Agricultura în vreme de război

Data difuzării: 13 martie 2022
Emisiune-10-2022---Agricultura-in-vreme-de-razboi---HD-1080-25p
Tema: Conflictul din Ucraina schimbă total și irevocabil modul de a privi lumea și agricultura. Lupta împotriva lui Putin câștigă în fața luptei împotriva poluării.
Se schimbă și clasamentele producătorilor si exportatorilor de cereale și floarea soarelui. Lupta din Ucraina pare chiar să câștige conflictul până și cu pandemia Covid. Nu era mai potrivit decât acest moment în care să bem o cafea alături de BOBOSCHKO WLADIMIR, un cetățean ucrainean și niciun loc nu era mai potrivit decât cafeneaua dansului din Constanța.

Clientul 001

Data difuzării: 6 martie 2022
Emisiune-9-2022---Clientul-001---HD-1080-25p
Tema: La sfârșitul lunii februarie, întâlnim în câmp, alături de echipa Agroconcept, pe fermierul Liviu Țăpuș, cu care am vorbim despre combine. E normal așa, pentru că un om gospodar își face vara sanie și iarna car.
Mai sunt și alte motive de bucurie pentru firma Agroconcept: acela de a serba alături de Liviu Țăpuș, clientul 001, primul client al companiei. N-au trecut 6 ani și participăm la o nouă achiziție a unei combine din gama CX.

Agricultura azi

Data difuzării: 27 februarie 2022
Emisiune-8-2022---Agricultura-azi---HD-1080-25p
Tema: Și cele bune, și cele rele se spun pe bune, la Congresul al VII-lea al APPR. Alina Crețu - director executiv al APPR ne aduce speranța că vom putea distruge covoarele vegetale chiar și chimic, pentru salvarea rezervelor de apă din sol. Fermierii Nicolae Sitaru și Tiberiu Stan, deși din zone diferite ale țării, cu probleme specifice, găsesc în cadrul APPR puncte comune pentru agenda de lucru a asociației.
Se aduc modificari PNS-ului și se fac planuri pentru un nou târg agricol, de la fermieri pentru fermieri, care va avea loc la Slobozia iar primarul Dragoș Soare spune că doreste să redea zonei importanța pe care o merită.

Actualități agricole

Data difuzării: 20 februarie 2022
Emisiune-7-2022---Actualitati-agricole---HD-1080-25p
Tema: Pentru a aduce fermierii mai aproape de a noile tractoare John Deere împreună cu IPSO Agricultură, au ales modelul de prezentare tip caravană, în care, dacă fermierii nu pot ajunge la fabrică, ajunge fabrica la ei. Așa a ajuns de la Mannheim la Ovidiu, Constanța, Sebastian Frisch, de vorbă cu Valentina Stănculescu, cu care descoperim caracteristicile noilor modele de tractoare 6R.
În a doua parte a emisiunii, avem curaj și discutăm despre neonicotinoide, la o cafea, cu Ștefan Gheorghiță.

Smart technology

Data difuzării: 13 februarie 2022
Emisiune-6-2022---Smart-tehnology---HD-1080-25p
Tema: Cu toții știm cât de căutat și de preferat este pepenele atunci când începe sezonul estival. Cu atât mai mare mi-a fost bucuria să cunosc tinerii fermieri care fac parte din cooperativa agricolă Gheorghe Doja, Ion Florin și Ionel Cârstoiu, specializată în producerea de pepeni care ajung în marile lanțuri de retail și chiar în țări din Europa. Am aflat alături de aceștia și de la Anamaria Petrescu, reprezentant vânzări BASF Agricultural Solutions, care sunt dificultățile acestei culturi dar și solutiile de protejare a acesteia.

Tehnologia XR pentru cereale

Data difuzării: 6 februarie 2022
Emisiune-5-2022---Tehnologia-XR-pentru-cereale---HD-1080-25p
Tema: Vă invit alături de mine să descoperiți doi fermieri din Ghimpați, Dâmbovița, Valentin Mircea și Achim Ion. Fermierul Valentin Mircea este un fermier relativ tânăr dar greu încercat.
Să nu creadă cineva că banii din agricultură se obțin ușor.
Fermierul nostru a încercat și legume, în speță rosii. Și pentru că toată lumea reproșează, că avem legume dar fără procesare, a făcut și procesare și tot nu a rezistat pe piață. A încercat și zootehnie, un capitol la care muzica pe care s-ar putea cânta activitatea din zootehnie, în speță vaca de lapte, ar fi o doină de jale.
Pentru că nu-i este frică de încercări, Valentin Mircea închiriază semănători de precizie, direct în miriște pentru a face comparații în vederea asigurării unui viitor în agricultură.
Ce tehnologie recomandă BASF pentru ținerea bolilor culturilor de cereale sub control vedem astăzi.
Mulțumesc Silviu Roșca.

A fi sau a nu fi rapiță

Data difuzării: 30 ianuarie 2022
Emisiune-4-2022---A-fi-nu-a-nu-fi-rapita---HD-1080-25p
Tema: Jucându-ne cu vorbele, rapița este cu dus și întors… poți să te duci în toamnă la semănat, dar să fii nevoit să o întorci în primăvară.
Tânărul fermier Seihisleam Geylan din localitatea Castelu, m-a învățat o expresie nouă "agro-cerul”. Mi-a plăcut și am reținut-o în contextul în care succesul culturii de rapiță depinde în mare parte de precipitații și condițiile climatice. Dar dacă am reușit să înființăm cultura, ce trebuie făcut din punct de vedere tehnologic, aflăm împreună cu specialistii BASF: Ștefan Popa și Liviu Chira.

Calculând profitul

Data difuzării: 23 ianuarie 2022
Emisiune-3-2022---Calculand-profitul---HD-1080-25p
Tema: Începutul de an se află sub același trend crescător al prețurilor inputurilor, dar și dificultăți de livrare a îngrășămintelor. Discutăm această situație, cu trei distribuitori parteneri ai emisiunii - AGRII prin Marcel Sîrghiac, Prutul prin Claudiu Spiridonescu și Agroind Cauaceu prin Dan Corbuț. La final, vă aducem noutăți de la Corteva, un nou fungicid pentru tratamentul 1 la cereale, Verben, prezentat de Adrian Ionescu.

Culturi de acoperire

Data difuzării: 16 ianuarie 2022
Emisiune-2-2022---Culturi-de-acoperire---HD-1080-25p
Tema: De câțiva ani se vorbește în Franța și în Germania despre culturile de acoperire. Cât de practică este această rețetă tehnologică? Ce avantaje sunt și care sunt culturile care se pretează cel mai bine? Cum se întâmplă practic înființarea și desființarea unui astfel de covor aflăm în această ediție. Ce vrea Uniunea Europeană de la noi prin prea puținul înțeles subiect stocarea carbonului în sol? Inițiem la începutul acestui an discuții pe care vrem să le aprofundăm în edițiile viitoare.

Euroferma veselă, partea 3

Data difuzării: 2 ianuarie 2022
Emisiune-1-2022---Euroferma-vesela-partea-3---HD-1080-25p
Tema: Cum calendarul ne-a pus la muncă încă din primele zile din an, am zis să nu vă sufocăm din prima ediție cu lucruri tehnice și serioase. Am adus în studioul nostru un prieten și profesionist recunoscut, Bogdan Soare, și l-am supus unui tir de întrebări neobișnuite. Știam că poate face față! Stați relaxați și savurați prima ediție din anul 2022 a emisiunii Euroferma.
Stacks Image 140

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 141
Mai multe detalii

Parteneri Media

Stacks Image 142
Stacks Image 143
Stacks Image 144
Stacks Image 145